Verhuizen is veel werk

Tenzij je al je bezittingen opruimt en fris begint in je nieuwe huis, brengt verhuizen enorm veel werk met zich mee. Verhuizersamsterdam weet er alles van. Wanneer u besluit dat het tijd is om te verhuizen, zijn er zoveel taken om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je hebt te maken met budgetteren, huizen zoeken, een verhuisbedrijf kiezen, inpakken, iedereen die je kent op de hoogte brengen, nutsvoorzieningen overzetten of opzetten, uitpakken, nieuwe artsen vinden, de kinderen inschrijven voor school en nog veel meer. Met al die dingen die binnen een bepaalde tijd gedaan moeten worden, zou het verrassender zijn als verhuizen niet veel werk was. Soms maken we verhuizen echter ingewikkelder en arbeidsintensiever dan nodig is. Dus vandaag zijn we hier om ons te concentreren op manieren waarop we de neiging hebben om verhuizen meer werk te maken dan het zou moeten zijn.

Slechte planning

Maak een gedetailleerd plan voor uw verhuizing, een plan waarin alles staat wat u moet doen, inclusief een tijdschema met deadlines. Zorg ervoor en wijs iemand toe aan elke taak.

Uitstelgedrag

Waarom vandaag je spullen inpakken als je het tot morgen kunt uitstellen, toch? Mis! Als je merkt dat je dingen voortdurend uitstelt, kun je jezelf voorbereiden op een lelijke verhuisdag. Of het nu gaat om het bellen van professionele verhuizers of het opruimen van uw spullen, uitstelgedrag kan leiden tot vertragingen en hogere kosten. Stel geen items op je to-do lijst uit. Maak je bewegende tijdlijn en houd je eraan.

Te veel verhuizen

Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen hebben veel spullen in huis die ze niet nodig hebben. En als het tijd is om in te pakken en te verhuizen, als u er gewoon van uitgaat dat alles met u mee moet, zal uw verhuizing meer kosten en meer tijd kosten. Neem voordat je begint met inpakken even de tijd om je spullen te ordenen. Plan niet om items te verplaatsen die kapot zijn, die u niet zult gebruiken en die u gewoon niet nodig hebt. Het is ook een goed idee om zware voorwerpen te evalueren, omdat ze meer kunnen kosten om te verhuizen dan ze waard zijn, en het kan moeilijk zijn om er een plaats voor te vinden in je nieuwe huis.

Ontbrekende verpakking deadlines

De verhuizers komen morgenochtend. Je spullen zijn nog niet eens bijna ingepakt, dus haast je je als een gek rond en prop je spullen in alle dozen die je kunt vinden. Door een slechte verpakking is de kans groter dat er dingen kapot gaan tijdens het transport. Slechte etikettering kan het moeilijker maken om dingen te vinden tijdens het uitpakken. Als u niet alles inpakt voordat de professionele verhuizers arriveren, loopt u het risico dat u probeert in te pakken terwijl de verhuizers de verhuiswagen inladen. Of, erger nog, de verhuizers kunnen voor die dag afzeggen en u vragen om uw klantenservice coördinator te bellen om uw verhuisdag opnieuw in te plannen. Stel niet uit. Begin ruim voor de verhuisdatum met inpakken.

Te veel zelf doen

Er is een punt waarop bewegen te veel wordt voor één persoon. Het inhuren van professionele verhuizers en het laten inpakken van uw spullen door het verhuisbedrijf zijn voor de hand liggende dingen om de last te verlichten. Maar er zijn meer manieren om hulp te krijgen. Je kunt vrienden vragen om je te helpen met een garage sale of om op je kinderen of huisdieren te passen terwijl je aan het inpakken bent. Bovendien zullen sommige goede doelen uw donaties komen ophalen, wat u een reis naar de inleverlocatie kan besparen. U kunt een schoonmaakdienst inhuren om voor uw oude huis te zorgen nadat u bent verhuisd en om ook uw nieuwe huis schoon te maken voordat u er intrekt. En tot slot, zorg ervoor dat iedereen in het gezin helpt met verhuis gerelateerde taken. Zelfs uw jongere kinderen kunnen aan hun leeftijd aangepaste banen toegewezen krijgen.

 

Op een bepaald moment tijdens het verhuisproces is het niet ongewoon om jezelf af te vragen: “Waarom is dit zoveel werk?”. Maar als u de hierboven geschetste valkuilen vermijdt, zullen uw stappen hopelijk allemaal op hun plaats vallen.

Admin
Geen reacties
Posted in:
Blog
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email